FAQ

Hoe lang duurt de verzending?


We proberen jouw order zo snel mogelijk op te sturen nadat we jouw betaling hebben ontvangen. Wanneer een order is geplaatst duurt het 5 à 12 werkdagen voor jij jouw bestelling ontvangt. Wanneer jouw pakje is verstuurd ontvang je een e-mail. Orders worden verstuurd met Bpost in binnenland. Wanneer je er voor kiest jouw order op te halen in Leffinge, sturen wij je een mail met daarin de gegevens wanneer je jouw pakje kan komen afhalen. Vragen omtrent verzending en ophaling?
estheejewelry@gmail.com
Kan ik mijn armband zelf kiezen en samenstellen?


Je kan je armband volledig zelf kiezen (tenzij dit anders staat aangegeven). Let er op dat het maximaal aantal kralen voor op het armbandje 15 is. Het is mogelijk om zowel letters van A t/m Z als cijfers te gebruiken. Het kleur touw en de detail parels kunnen naar eigen wensen verkozen worden.
Kan ik mijn armband onder de douche dragen en bij het slapen?


De armband bestaat uit kleine detail parels, letters en touw. Wij raden u aan om niet met de sieraden te douchen. Je houdt ze best uit de buurt van water, parfums, alcohol en andere schadelijke producten om te voorkomen dat de parels verbleken. Bij blootstelling aan één van de bovenstaande producten zullen de parels aantasten en zilver of zwart worden. Producten zoals cosmetica, haarlak, parfum, deodorant, bodylotion, enz. kunnen het oxidatieproces versnellen. Bewaar uw sieraden in een gesloten zak die beschermd is tegen lucht en bewaar ze in een donkere ruimte.
Wat is uw retournerings-/wisselbeleid?


Bij het bestellen van gepersonaliseerde sieraden, is het niet mogelijk om deze terug te sturen. Schade moet per e-mail (estheejewelry@gmail.com) bij de aankomst van het artikel worden vermeld.
Maattabel


Bij Esthée Jewelry kan je kiezen tussen drie pasvormen, namelijk kids, vrouwen en mannen. Wanneer je voor de kindermaat kiest laat je best bij de beschrijving weten hoe oud je mini is. Zo kunnen wij daar rekening meehouden bij het maken van de armbanden. Bij vrouwen gebruiken wij een gemiddelde pols van 17 à 18 cm. De armband is dan voor ongeveer 14 cm in parels. Bij mannen gebruiken wij een gemiddelde pols van 20 à 22 cm. De armband is dan voor ongeveer 17 cm in parels. Wens je een specifieke maat, stuur ons gerust een berichtje en wij helpen je verder!
Hoe zijn de armbanden verpakt?


Iedere armband wordt verpakt in een leuke & speelse verpakking. Onze MINI facet armband wordt verpakt in een Esthée Jewelry doosje met een droogboeketje en een leuke strik. Bestel je liever een gewone armband, maar ben je stiekem wel fan van het doosje? Kies dan voor de cadeauverpakking en geef de armband aan iemand of hou hem voor jezelf ;)