FAQ

Hoe lang duurt de verzending?


We proberen jouw order zo snel mogelijk op te sturen nadat we jouw betaling hebben ontvangen. Wanneer een order is geplaatst duurt het 5 à 12 werkdagen voor jij jouw bestelling ontvangt. Wanneer jouw pakje is verstuurd ontvang je een e-mail. Orders worden verstuurd met Bpost in binnenland. Wanneer je er voor kiest jouw order op te halen in Leffinge, sturen wij je een mail met daarin de gegevens wanneer je jouw pakje kan komen afhalen. Vragen omtrent verzending en ophaling?
estheejewelry@gmail.com
Kan ik mijn armband zelf kiezen en samenstellen?


Je kan je armband volledig zelf kiezen (tenzij dit anders staat aangegeven). Let er op dat het maximaal aantal kralen voor op het armbandje 15 is. Het is mogelijk om zowel letters van A t/m Z als cijfers te gebruiken. Het kleur touw en de detail parels kunnen naar eigen wensen verkozen worden.
Kan ik mijn armband onder de douche dragen en bij het slapen?


De armband bestaat uit kleine detail parels, letters en touw. Wij raden u aan om niet met de sieraden te douchen. Je houdt ze best uit de buurt van water, parfums, alcohol en andere schadelijke producten om te voorkomen dat de parels verbleken. Bij blootstelling aan één van de bovenstaande producten zullen de parels aantasten en zilver of zwart worden. Producten zoals cosmetica, haarlak, parfum, deodorant, bodylotion, enz. kunnen het oxidatieproces versnellen. Bewaar uw sieraden in een gesloten zak die beschermd is tegen lucht en bewaar ze in een donkere ruimte.
Wat is uw retournerings-/wisselbeleid?


Bij het bestellen van gepersonaliseerde sieraden, is het niet mogelijk om deze terug te sturen. Schade moet per e-mail (estheejewelry@gmail.com) bij de aankomst van het artikel worden vermeld.

© 2021 by Esthée Jewelry